Aktuellt

På gång på Ehn HR
Vår verksamhet pågår just nu inom vitt skilda områden. Under hösten har vi bl a arbetat med övertalighet på ett bolag i Göteborg och med verksamhetsövergång i ett industriföretag. Våra dagar har också fyllts av utbildningsinsatser och med ett chefsrekryteringsuppdrag. Direkt efter julhelgen ska vi med liv och lust sätta tänderna i en lönekartläggning.

  • Behöver ni säga upp personal?
    I krisens spår arbetar vi med övertalighet hos många företag. Frågan är ofta svår eftersom regelverket är krångligt och det drabbar medarbetare personligt. Kontakta oss om du vill ha stöd och hjälp.

  • Tydligare tjänster
    Vi renodlar våra tjänster och samlar dem under rubrikerna Arbetsrätt och Rekrytering. Vi gör detta för att förstärka våra expertisområden. I vår verksamhet finns dock fortfarande samma breda kompetens vilket gör att vi fortfarande kan erbjuda att vara din kompletta personalavdelning.

  • Nyhetsbrev
    Stolt premiär för vårt e-nyhetsbrev som vi kallar Chefshjälpen. Där vi samlar information och nyheter som vi vet kan vara matnyttiga för arbetsgivare. En chefshjälp, alltså. Anmäl dig till sändlistan.

nolgard